Copilă din Sângeorz Băi, bătută de tată! Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor

HomeUltimele stiri

Copilă din Sângeorz Băi, bătută de tată! Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor

Un bărbat din Sângeorz Băi s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, după ce, joi seara, și-a bătut fiica în vârstă de 14 ani. Bărbatul se

Un bărbat din Sângeorz Băi s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, după ce, joi seara, și-a bătut fiica în vârstă de 14 ani. Bărbatul se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva lui.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în seara de 10 decembrie, poliţiştii din cadrul  Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, la o locuință din Sângeorz-Băi este un scandal şi o persoană îşi lovește fiica.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că, un bărbat în vârstă 36 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce se afla la locuința sa, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, ar fi provocat un scandal în urma căruia şi-ar fi agresat fiica minoră în vârstă de 14 ani.

Totodată, a fost emis  un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul Copilă din Sângeorz Băi, bătută de tată! Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0