Cum au ajuns 4 jandarmi aflați în patrulare să salveze trei adulți și patru copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări

HomeEconomic

Cum au ajuns 4 jandarmi aflați în patrulare să salveze trei adulți și patru copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Patru jandarmii sunt eroii zilei de ieri, după ce au salvat dintr-o casă părăsită cuprinsă de flăcări trei adulți și patru copii, cel mai mic dintre

Ionuț Simionca, încrezător că PMP va renaște
Daniel Suciu și Bogdan Ivan: ”Guvernul se spală pe mâini și pasează responsabilitatea pe plan local”
Emoționantă declarație de dragoste și admirație: Cristian Berchi – „Sunt îngerii care mi-au salvat viața… Au făcut o magie”

Patru jandarmii sunt eroii zilei de ieri, după ce au salvat dintr-o casă părăsită cuprinsă de flăcări trei adulți și patru copii, cel mai mic dintre ei având doar două săptămâni. Prezența de spirit și curajul i-a transformat în eroi!

Doru, Cosmin, Dragoș și Alexandru, sunt cei patru jandarmi care ieri au salvat o familie formată din trei adulți și patru copii care se aflau într-o casă cuprinsă de flăcări din zona Ștefan cel Mare. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Cei patru se aflau în patrulare, au zărit fumul dens ce ieșea din casă, iar în momentul în care au coborât din autospecială, geamurile casei s-au spart din cauza flăcărilor, care deja se manifestau violent.

„-Sigur e cineva în casă, a spus Doru, comandatul de echipaj. Cosmin sună la pompieri! Dragoș, ia stingătorul din mașină. Intrăm în casă. Nu ne depărtăm unul de celălalt”, a fost dialogul dintre cei patru.

Au spart ușa locuinței care era blocată și au început să caute prin fumul gros, care abia le permitea să vadă ceva la câțiva pași în față. Au căutat în fiecare colțișor din casă, iar în ultima încăpere a găsit întreaga familie, care încă dormea.

„În momentul în care Doru ieșea din casa incendiată cu bebelușul de numai două săptămâni în brațe, în spatele lui s-a auzit un zgomot puternic. Tavanul casei tocmai căzuse. Din fericire, toți cei care locuiau acolo au fost salvați. Viața lor a depins de acele câteva secunde de reacție și, mai ales, de prezența de spirit și curajul celor patru jandarmi”, prezintă intervenția Ministerul Afacerilor Interne, într-o postare pe Facebook.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0