HomeMonden

Probleme-n paradis? Radu Moldovan MAZILIT la Realitatea TV, televiziunea “prietenului” Cozmin Gușă! Au amintit de relația cu serviciile și despre trecutul de chelner la “Flora” și la “Liliacul”!

Probleme-n paradis? Radu Moldovan MAZILIT la Realitatea TV,  televiziunea “prietenului” Cozmin Gușă! Au amintit de relația cu serviciile și despre trecutul de chelner la “Flora” și la “Liliacul”!

Realitatea TV redenumită (Realitatea PLUS) a realizat o emisiune scurtă despre trecutul și combinațiile președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan. În fapt, Realitatea TV NU a prezentat nicio informație nouă, ci practic a înșiruit o serie de detalii culese din presa locală, date care se regăsesc în declarațiile de avere.

Realizatorul emisiunii “TU decizi 100%” a amintit despre fratele lui Radu Moldovan, Macarie Moldovan, directorul-executiv al Aquabis și despre trecutul profesional al liderului PSD: job-ul de la “Liliacul”, Restaurant “Coroana” și “Flora”.

Cozmin Gușă își arată mușchii iar acum, PSD-ul lui Radu Moldovan trebuie “să sară la cap”, în campanie!

În cele 3 minute de emisiune, s-a vorbit despre legătura lui Radu Moldovan cu “serviciile”, prin faptul că a absolvit o facultate la particular dar și Academia  Națională de Informații , școala de cadre a lui PSD-ului înființată de Vasile Dâncu.

Conform declarației de avere, șeful PSD are 8 terenuri, și 2 case: 1 vilă + 1 cabană.

100% TU Decizi este realizată de Laurențiu Botin, emisiune în care sunt prezentați baronii locali sau diferite personaje politice.

Cozmin Gușă este proprietarul Realitatea Plus și pentru o scurtă perioadă s-a activat în PSD alături de Vasile Dâncu! În campania prezidențială și europarlamentară, Realitatea Plus a realizat la Bistrița o serie de emisiuni în care au prezentat obiectivele din mandatul lui Radu Moldovan într-o manieră propagandisticăă, folosind cu cifre exagerate.

Frate-frate, dar brânza-i pe BANI! Prietenul Cozmin Gușă îi arată pisica, acum când PSD-ul e pe tobogan!

Încă din 2010, Radu Moldovan a fost intens promovat pe postul Realitatea TV, pe filiera Gușă – Dâncu. De menționat că stația locală Realitatea TV a fost deținută de Ioan Horoba iar PSD-ul aflat în opoziție în 2010-2011 a avut parte de o puternică susținere mediatică. După ce a ajuns președinte al Consiliului Județean, Realitatea a continuat colaborarea fructoasă și a realizat mai multe transmisii din Bistrița, cu lideri PSD în prim-plan…

Schema mediatică a lui Gușă reprezintă un exercițiu de forță al trustului Realitatea Plus, joc pe care Cozmin Gușă-l face în pre-campania electorală, acum când PSD a suferit 2 înfrângeri majore la europarlamentare și prezidențiale, iar filiala Radu Moldovan a scos cel mai slab scor din istorie (sub 30% pe județ): Klaus Iohannis – 93.768 voturi (71,90%), Viorica Dăncilă 36.642 voturi (29,09%).

Citiți și:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0