Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața într-un accident produs pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița

HomeEveniment

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața într-un accident produs pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița

FOTO: arhivă Tragedie înainte de sărbători pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița. Un tânăr de doar 26 de ani din Sigmir și-a pierdut viața,


Tragedie înainte de sărbători pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița. Un tânăr de doar 26 de ani din Sigmir și-a pierdut viața, acesta fiind accidentat de două autoturisme. ”Polițiștii Biroului Rutier au intervenit astăzi ca urmare a unui accident, produs în municipiul Bistrița și care, din nefericire, s-a soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări efectuate, un tânăr de 26 de ani din Sigmir, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost acroșat de un autoturism condus […]
FOTO: arhivă

Tragedie înainte de sărbători pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița. Un tânăr de doar 26 de ani din Sigmir și-a pierdut viața, acesta fiind accidentat de două autoturisme.

”Polițiștii Biroului Rutier au intervenit astăzi ca urmare a unui accident, produs în municipiul Bistrița și care, din nefericire, s-a soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări efectuate, un tânăr de 26 de ani din Sigmir, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Sângeorz-Băi și de un altul, condus de un bărbat de 50 de ani, din Bistrița”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Din nefericire, în urma accidentului, tânărul de 26 de ani a decedat, acesta fiind găsit de echipajele medicale cu leziuni incompatibile cu viața.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0