HomeUltimele stiri

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la Colegiul Național Liviu Rebreanu

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la Colegiul Național Liviu Rebreanu

Consilierul local Cristian Niculae a anunțat că a fost emis ordinul de începe a lucrărilor de reabilitare și modernizare a Corpului A de la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița.

”Conform anunțului publicat pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Investiții, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare pentru Corpul A al Colegiului Național ”Liviu Rebreanu””, a anunțat Cristian Niculae.

Potrivit fostului viceprimar, întreg corpul central va fi reabilitat și modernizat, dar se va investi și în dotarea didactică a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”. Durata de execuție a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de luni.

Am speranța că firma constructoare din județul nostru va fi harnică și va avea spor și vreme bună să termine cât mai repede acest proiect. În calitate de consilier municipal, voi monitoriza cu atenție acest șantier dar si celelalte proiecte de investiții demarate de echipa noastră, pentru ca ele sa fie finalizate în termenele contractate și calitatea lucrărilor să fie la standardele impuse”, a adăugat sursa citată.

Niculae se declară mulțumit că, alături de deputatul Daniel Suciu – fost ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a făcut parte din echipa care a găsit soluția juridică și financiară pentru acest proiect important al învățământului bistrițean.

La rândul său, deputatul Daniel Suciu a subliniat că a reușit să facă ceea ce alții nu au reușit în zeci de ani.

”Suntem mereu criticabili, pentru că asta înseamnă să faci politică și mi-am asumat acest aspect. Mai greșim dar facem și lucruri bune, important e să rămână ceva pentru oameni după munca ta. Am avut mai puțin de 10 luni la dispoziție ca munca mea să se vadă pentru bistrițeni și pentru județul nostru. Palpabil. Verificabil. Iar “Liviu Rebreanu” este un exemplu pe care nicio critică, nicio ipocrizie și nimeni nu îl poate contesta. Pentru că este un adevăr. De fapt, un absolvent de “Andrei” a pus umărul ca “Liviu” să fie reabilitat și modernizat, după ce alții nu au reușit în zeci de ani. În definitiv, doar mi-am făcut treaba. PS – despre munca pentru județul nostru, cu siguranță va urma în perioada următoare. Am ce spune!”, a precizat Suciu.

Articolul A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la Colegiul Național Liviu Rebreanu apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0