Proiectil vechi, găsit de un bătrân din Rusu Bârgăului! Recomandările polițiștilor

HomeUltimele stiri

Proiectil vechi, găsit de un bătrân din Rusu Bârgăului! Recomandările polițiștilor

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați, luni, de către un bărbat de 81 de ani din Rusu Bârgăului despre faptul că în e

Bistrițean reținut pentru pornografie infantilă! Avea și un ajutor ce-i distribuia materialele:
VIDEO: Intervenție la înălțime a polițiștilor, după ce o femeie a spart cu toporul ușa vecinei sale
Patru comune din Bistrița-Năsăud, sub restricții, alte două scapă

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați, luni, de către un bărbat de 81 de ani din Rusu Bârgăului despre faptul că în extravilanul localității Rusu Bârgăului a identificat un proiectil vechi.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au asigurat perimetru în care a fost identificat proiectilul până la sosirea echipei pirotehnice din cadrul ISU Bistrița-Năsăud care au ridicat proiectilul, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Polițiștii reamintesc cetățenilor cu această ocazie ca pentru evitarea unor situații nedorite este important să nu atingă, să nu lovească și să nu mute muniția descoperită și să anunțe imediat cele constatate prin apel la 112.

Articolul Proiectil vechi, găsit de un bătrân din Rusu Bârgăului! Recomandările polițiștilor apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0