HomeEveniment

Angajații DGASPC și asistenții personali își vor primi salariile

Angajații DGASPC și asistenții personali își vor primi salariile


Angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud (DGASPC) și asistenții personali își vor primi salariile, a anunțat Instituția Prefectului. ”Prin rectificarea bugetară discutată în cadrul ședinței de Guvern din 23 noiembrie, angajații DGASPC, precum și asistenții personali, își vor primi salariile”, a anunțat Instituția Prefectului. Sursa citată precizează că prefectul Stelian Dolha a transmis, către Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Sănătății, la solicitarea Consiliului Județean și prin petiția reprezentanților SANITAS din județul […]





Angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud (DGASPC) și asistenții personali își vor primi salariile, a anunțat Instituția Prefectului.

Prin rectificarea bugetară discutată în cadrul ședinței de Guvern din 23 noiembrie, angajații DGASPC, precum și asistenții personali, își vor primi salariile”, a anunțat Instituția Prefectului.

Sursa citată precizează că prefectul Stelian Dolha a transmis, către Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Sănătății, la solicitarea Consiliului Județean și prin petiția reprezentanților SANITAS din județul nostru, situația conform căreia nu au fost acordate drepturilor salariale începând din luna octombrie.

Prin adresa formulată către instituțiile competente, reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut ca la rectificarea bugetară să fie avută în vedere rezolvarea problemei plăților salariilor, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, cât de curând, angajații DGASPC își vor primii banii.

Reamintim că peste 600 de angajați ai DGASPC Bistrița-Năsăud se află în această situație și nu și-au primit drepturile salariale pe luna trecută. Mai mult, săptămâna trecută, zeci de angajați ai Centrului pentru Protecția Copilului Bistrița au protestat, nemulțumiți fiind de întârzierea plății salariilor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0