Arest preventiv în cazul suceveanului reținut de polițiștii din Prundu Bârgăului

HomeUltimele stiri

Arest preventiv în cazul suceveanului reținut de polițiștii din Prundu Bârgăului

Tânărul din județul Suceava pe care polițiștii din Prundu Bârgăului l-au reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier își va petrece următ

Tânărul din județul Suceava pe care polițiștii din Prundu Bârgăului l-au reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier își va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce instanța a admis cererea de arestare preventivă a acestuia.

Ieri, 6 ianuarie, tânărul de 25 de ani a fost prezentat Judecătoriei Bistrița, care a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este cercetat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul cu numere false”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năăsud.

Remintim că, în noaptea de 5/6 ianuarie, în cadrul acţiunilor de monitorizare a traficului rutier, un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa cu viteză excesivă pe raza localităţii Prundu Bârgăului. Conducătorul auto nu s-a conformat, iar unul dintre poliţişti a fost nevoit să se ferească pentru a nu fi acroşat de autoturism. Totodată, acesta şi-a continuat deplasarea aproximativ 1,5 km, pe o stradă din localitate, fiind urmărit şi blocat în trafic, în scurt timp. Oamenii legii au stabilit că la volanul mașinii se afla tânărul de 25 de ani din Suceava.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul condus nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe de înmatriculare care aparţin altui autoturism. 

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței, care a admis cererea de arestare preventivă.

Articolul Arest preventiv în cazul suceveanului reținut de polițiștii din Prundu Bârgăului apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0