HomeUltimele stiri

Balustradele din fier forjat – elemente de bun gust in designul casei tale

Balustradele din fier forjat – elemente de bun gust in designul casei tale

Orice constructie este desavarsita de balustrade din fier forjat in concordanta cu personalitatea casei si a proprietarului. Daca nu gasiti ce va doriti in magazine, va puteti orienta spre balustrade deosebite sau chiar unicat, confectionate din fier forjat – element care se regaseste, de altfel, de ani buni in tendintele amenajarilor interioare.

Firmele de specialitate au echipe profesioniste, dinamice si tanare, deschise precum si temeinic pregatite pentru a lucra in domeniul amplasarii balustradelor la scarile din lemn, echipe care stau tot timpul la dispozitia clientilor pentru a pune in executie toate cerintele si dorintele clientilor in ceea ce priveste executia balustradelor.

Pentru executia montajului lateral e necesar sa existe intre cele doua rampe, un spatiu de minim 15 cm. Termenul de executie al unei lucrari de acest gen este de aproximativ 10 zile lucratoare, lucrare la care specialistii in montaj ofera o garantie de aproximativ 6 ani.

Pentru ca rezultatul colaborarii dintre clienti si specialisti sa fie in concordanta cu asteptarile pe care le au clientii, firmele de specialitate pun la dispozitia acestora urmatoarele facilitati:

  • Acordarea unei atentii deosebite materialelor din care se executa balustradele de fier forjat , materiale care trebuie sa fie de cea mai buna calitate;
  • Acorda o deosebita atentie aspectelor ce sunt legate de siguranta, pentru a oferii la final un nivel de securitate al punctelor de prindere, la un nivel cat mai inalt.
  • Specialistii vin cu idei noi mereu, in functie de aspectul pe care il are casa de usi si de mobila.

Firmele de specialitate executa orice fel de model de balustrade este comandat de client, unele chiar in combinatie cu sticla securizata ori cu sticla laminata, lemn, etc.

Balustradele din fier forjat reprezenta un simbol de bun gust, durabilitate si rezistenta. Ai la dispozitia posibilitatea de a-ti personaliza balustradele din fier forjat cu diverse ornamente, in functie de preferinte.

Asemenea portilor din fier forjat, balustradele din fier forjat se remarca prin originalitate, calitate si varietate. Sunt alternative potrivite pentru orice tip de interior, nu sunt necesare lucrari de intretinere costisitoare. Eleganta si durabilitatea vor caracteriza intotdeauna confectiile din fier forjat propuse de cei de la ArcoTrust.ro.

Cei de la ArcoTrust au in vedere diverse stiluri care se reflecta din produsele din fier forjat pe care le fabrica; la aceste se adauga si elementele decorative care pot imbraca cu succes orice balustrada, poarta, gard din fier forjat. In acest fel, si cele mai exigente cerinte isi vor gasi rezolvare.

Clientii au la dispozitie atat produse standard, cat si produse realizate la comanda, personalizate dupa fiecare gust. Acum este momentul sa iti amenajezi spatiul interior sau exterior cu bun gust si cu produse de calitate de lunga durata pentru un plus de confort si siguranta!