Bărbat din Ciosa, reţinut de poliţişti pentru că și-ar fi lovit și amenințat soția

HomeEveniment

Bărbat din Ciosa, reţinut de poliţişti pentru că și-ar fi lovit și amenințat soția

Un bărbat din Ciosa a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru că și-ar fi agresat și amenința

72 de noi cazuri de COVID-19 și două noi decese în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore
Acțiunile forțelor de ordine din ultimele 24 de ore. Ce nereguli au fost constatate și ce sancțiuni s-au aplicat
CINE e bărbatul ce și-a pierdut viața aseară, la Rebrișoara:

Un bărbat din Ciosa a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru că și-ar fi agresat și amenințat șotia. ”La data de 10 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au reţinut, pentru o perioadă de 24 ore, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Ciosa, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, constând în aceea că, în cursul lunii octombrie, acesta şi-ar fi ameninţat […]

Un bărbat din Ciosa a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru că și-ar fi agresat și amenințat șotia.

La data de 10 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au reţinut, pentru o perioadă de 24 ore, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Ciosa, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, constând în aceea că, în cursul lunii octombrie, acesta şi-ar fi ameninţat şi agresat soţia, în vârstă de 22 de ani”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Insepctroatului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0