HomeUltimele stiri

Bărbat din Șanț, decedat după ce a fost accidentat de un utilaj forestier

Bărbat din Șanț, decedat după ce a fost accidentat de un utilaj forestier

În această după-masă, polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un eveniment care a avut loc pe un drum forestier din localitatea Valea Mare. Un bărbat a decedat.

Conform primelor verificărilor efectuate, în locul numit „Nichitaș”, un bărbat de 65 de ani, din localitatea Șanț, a fost surprins și accidentat de un utilaj forestier care nu ar fi foarte asigurat corespunzător și care s-ar fi pus în mișcare. Vehiculul era condus de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Valea Mare”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Din nefericire, bărbatul de 65 de ani a decedat.

Din păcate, în momentul în care echipajele de interventie au ajuns la locul indicat, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical fiind nevoite sa îi declare decesul la locul evenimentului”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectortaului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul Bărbat din Șanț, decedat după ce a fost accidentat de un utilaj forestier apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1