Bărbat din Vermeș, reținut de polițiști! A incendiat fără să clipească locuința unui consătean

HomeUltimele stiri

Bărbat din Vermeș, reținut de polițiști! A incendiat fără să clipească locuința unui consătean

Un bărbat din Vermeș a fost reținut de polițiști și riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile, după ce, în urmă cu aproximativ o săpt

Un bărbat din Vermeș a fost reținut de polițiști și riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile, după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a incendiat locuința unui consătean.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 3 Poliție Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Vermeș, pe care-l bănuiesc de comiterea unei distrugeri. În cursul zilei de astăzi, va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri avute cu un consătean, în noaptea de 10/11 octombrie, ar fi aruncat intenționat chibrituri aprinse pe un geam al locuinței acestuia, după care ar fi plecat de la fața locului.

În locuința se aflau două persoane care, din fericire, nu au fost rănite, dar imobilul a ars în proporție de aproximativ 80%.

La acea vreme, pompierii ISU Bistrița-Năsăud s-au chinuit 3 ore să stingă flăcările, dar și să protejeze celelalte case aflate în imediata apropiere a imobilului incendiat. 

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Citește și:

Articolul Bărbat din Vermeș, reținut de polițiști! A incendiat fără să clipească locuința unui consătean apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0