Bistrițeanca Gabriela Szabo, infectată cu Covid-19

HomeSport

Bistrițeanca Gabriela Szabo, infectată cu Covid-19

Atleta Gabriela Szabo a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a fost infectată cu Covid-19, dar că starea sa de sănătate este bună, urmând să

Atleta Gabriela Szabo a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a fost infectată cu Covid-19, dar că starea sa de sănătate este bună, urmând să stea în izolare 14 zile, la domiciliu.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse”, a anunțat Gabriela Szabo, aseară, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mai spus că este bine și că va petrece următoarele 14 zile în izolare, la domiciliu.

Vestea dată de atletă vine în aceeași zi în care a fost anunțat faptul că 19 jucătoare ale echipei de handbal Gloria 2018 au fost testate pozitiv cu Covid-19. Detalii AICI.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0