Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Modernizăm România pe modelul județului Bistrița-Năsăud!

HomeSocial

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Modernizăm România pe modelul județului Bistrița-Năsăud!

Bogdan Ivan Gruia: „De prea mulți ani așteptăm o schimbare reală în România. Iar atunci când avem ocazia să o facem, cei mai mulți dintre noi aleg să

Bogdan Ivan Gruia: „De prea mulți ani așteptăm o schimbare reală în România. Iar atunci când avem ocazia să o facem, cei mai mulți dintre noi aleg să stea deoparte. Eu am decis să mă implic. M-am alăturat echipei care a reușit să schimbe fața județului Bistrița-Năsăud – pentru mine și pentru noi toți – cel mai frumos loc din România.”

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean BN: „Opt ani de zile am făcut echipă cu Bogdan Ivan, muncind cot la cot pentru proiectele județului Bistrița-Năsăud și pentru viziunea de dezvoltare a județului nostru.

Bogdan a devenit în tot acest timp nu doar un sprijin real în munca de administrație, ci și un lider al noii generații. Unul în care am foarte mare încredere. Un profesionist, dar, mai presus de toate, un om care ține la oameni și este pregătit pentru muncă. PSD Bistrița-Năsăud merge la alegerile parlamentare cu o echipă care te reprezintă.”

Bogdan Ivan Gruia: „Modelul de schimbare al județului Bistrița-Năsăud îl ducem în Parlamentul României. Prioritatea ZERO pentru mine este sănătatea oamenilor și protejarea lor în fața unei crize economice fără precedent. Nu-i mai lăsa pe alții să-ți decidă viitorul. Pe 6 decembrie alege să fii parte a schimbării în bine a comunității noastre și a României!” 

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0