HomeEconomic

CONCERT extraordinar de iarnă, mâine, la Bistrița!

CONCERT extraordinar de iarnă, mâine, la Bistrița!

Sunteți cu toții invitați la un concert extraordinar de iarnă, joi, 17 decembrie, de la ora 17.00…! Soliștii care vă vor lumina zilele de sărbătoare ce se apropie sunt cei mai talentați tineri muzicieni ai orașului:

Un concert de iarnă cu totul special se va desfășura joi, 17 decembrie, de la ora 17.00. este vorba despre tradiționalul concert de Crăciun al Liceului de muzică „Tudor Jarda”, de această dată într-o ediție online – îndelung și minuțios pregătită de profesorii și elevii instituției.

Muzica se va împleti cu poezia, într-o armonie perfect susținută de unii dintre cei mai talentați elevi ai Liceului de Muzică Tudor Jarda”, de la profilele Muzică și Pedagogic.

În program se regăsesc lucrări pentru pian, vioară, chitară, flaut, clarinet, canto clasic, canto tradițional, muzică ușoară și poezii recitate de elevele profilului Pedagic: 


Concertul va fi transmis în premieră pe pagina de Facebook a Liceului „Tudor Jarda”, dar și pe canalul nostru de YouTube, proaspăt inaugurat.

Vă promitem o atmosfera specială, cu multă muzică bună, dar și cu poezii recitate din suflet, în compania elevilor frumoși și talentați ai liceului nostru. Vă așteptăm!”, au mai transmis organizatorii. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0