HomeEconomic

CS ILYO, la Campionatele Europene de Taekwondo din Sarajevo. CE rezultate au obținut sportivii bistrițeni:

CS ILYO, la Campionatele Europene de Taekwondo din Sarajevo. CE rezultate au obținut sportivii bistrițeni:

Săptămâna trecută în Sarajevo (Bosnia Herțegovina) au avut loc Campionatele Europene de Taekwondo. 4 sportivi ai clubului ILYO din Bistrița au făcut parte din lotul României. CE rezultate au obținut sportivii:

În perioada 09 – 13 decembrie 2020 localitatea Sarajevo din Bosnia Herțegovina a găzduit două competiții importante de Taekwondo WT, și anume: Campionatul European pe Categorii Olimpice pentru Serniori și Campionatul European de Cadeți.

Din lotul României la cele două evenimente sportive au făcut parte și 4 sportivi ai clubului sportiv ILYO din Bistrița.

Musteață Liana Ionela și Riti Răzvan au reprezentat România la categoria seniori, iar Riti Ana și Agrișan Ștefan Gabriel au fost cadeții competiției.

„Din cauza pandemiei de coronavirus, care a generat întreruperi de peste 3 luni în activitatea sistematică de pregătire a sportivilor, o lună de întrerupere a activității sportive fiind cu 2 săptămâni înainte de aceste competiții importate, sportivii bistrițeni au reușit doar două clasări pe lovul 5 la Campionatul European de Cadeți, locuri obținute de sportivii Riti Ana și Agrișan Ștefan Gabriel, sportivii Musteață Liana Ionela și Riti Răzvan fiind la început de drum la categoria Seniori, având doar 18, respectiv 17 ani”, transmit reprezentanții clubului ILYO.

Antrenorii clubului speră ca evoluția panemiei de COVID-19 să nu mai influențeze negativ pregătirea sportivilor de performanță, iar până la calificările pentru Jocurile Olimpice sportiva Musteață Liana Ionela să fie într-o formă sportivă superioară care să o califice la Jocurile Olimpice, idealul superm al oricărui sportiv.

Delegația României a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul European de Cadeți.

„Mulțumim tuturor celor care ne încurajează și ne susțin în această perioadă dificilă pentru sportul de performanță!”, mai spun reprezentanții clubului sportiv ILYO din Bistrița.

Foto @ ILYO Bistrița

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0