Daniel Suciu: ”Am avut mai puțin de 10 luni la dispoziție să rezolv problema reabilitării Colegiului Național Liviu Rebreanu și am reușit”

HomeEconomic

Daniel Suciu: ”Am avut mai puțin de 10 luni la dispoziție să rezolv problema reabilitării Colegiului Național Liviu Rebreanu și am reușit”

Deputatul PSD Daniel Suciu, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul României, afirmă că a reușit să rezolve problema cu privire la reabilitarea

Deputatul PSD Daniel Suciu, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul României, afirmă că a reușit să rezolve problema cu privire la reabilitarea Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița într-un interval relativ scurt.

Am avut mai puțin de 10 luni la dispoziție să rezolv problema reabilitării Colegiului Național “Liviu Rebreanu” și am reușit! 11 milioane de euro în total pentru un simbol al învățământului bistrițean. Promisiune îndeplinită!”, a declarat Daniel Suciu.

Reamintim că lucrările la Colegiul Național Liviu Rebreanu au fost deja demarate. Corpul central va fi reabilitat și modernizat, dar se va investi și în dotarea didactică a Colegiului. Durata de execuție a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de luni.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Articolul Daniel Suciu: ”Am avut mai puțin de 10 luni la dispoziție să rezolv problema reabilitării Colegiului Național Liviu Rebreanu și am reușit” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 2