HomeUltimele stiri

Decedații de Covid-19 sunt ținuți în containere, în curțile spitalelor. La morgă nu mai sunt locuri

Decedații de Covid-19 sunt ținuți în containere, în curțile spitalelor. La morgă nu mai sunt locuri

Persoanele care au decedat în urma infectării cu coronavirus sunt ținute în containere amplasate în curțile instituțiilor medicale deoarece la morgă nu mai sunt locuri disponibile.

La Spitalul Județean din Sibiu a fost nevoie de amplasarea unui al doilea container de acest fel, cu 12 locuri disponibile, potrivit publicațiilor naționale. Primul container nu a fost amplasat din cauză că nicio firmă nu a vrut să intre în curtea unității pentru a monta instalația de climatizare.

Spitalul Județean din Piatra Neamț a cerut un container pentru morții din incendiul care a avut loc sâmbătă seara la secția ATI. La morga insitutției medicale în cauză nu mai sunt locuri.

Secțiile ATI se lovesc încontinuu de situații de criză. În Capitală nu mai este niciun loc la ATI, potrivit presei naționale. Autoritățile au început acum să mute pacienții aflați în stare gravă, cu aeronavele militare, pentru a câștiga timp.

Articolul Decedații de Covid-19 sunt ținuți în containere, în curțile spitalelor. La morgă nu mai sunt locuri apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0