HomeUltimele stiri

Dosar penal pentru o femeie din Beclean care ar fi obținut în mod ilegal indemnizația de creștere a copilului

Dosar penal pentru o femeie din Beclean care ar fi obținut în mod ilegal indemnizația de creștere a copilului

O femeie din Beclean este bănuită că ar fi obținut în mod fraudulos indemnizația de creștere a copilului, iar polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează cercetări pentru clarificarea situației.

”La data de 16 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 30 de ani, din Beclean, care, în perioada anilor 2017-2019, ar fi depus o cerere pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului și ar fi anexat acesteia două adeverințe de venit, emise de două societăți comerciale, din care reiese că aceasta ar fi realizat venituri în perioada  noiembrie 2016-decembrie 2017. Cu privire la datele din adeverințele depuse există suspiciuni că persoana în cauză nu ar fi desfăşurat efectiv activităţi lucrative la aceste societăţi”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunilor de: înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Articolul Dosar penal pentru o femeie din Beclean care ar fi obținut în mod ilegal indemnizația de creștere a copilului apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0