HomeEveniment

Echipa de fotbal Gloria Bistrița, lăsată fără un milion de lei dintr-un șut!

Echipa de fotbal Gloria Bistrița, lăsată fără un milion de lei dintr-un șut!

Echipa de fotbal Gloria Bistrița și-a găsit doi mari sponsori în vară. Pe modelul Consiliului Județean cu echipa de handbal, municipalitatea a plănuit să „înfieze” echipa de fotbal și a alocat un milion de lei din bugetul local. Astăzi noua administrație a orașului și-a luat milionul înapoi dintr-un șut!

Consiliul Județean și Primăria Bistrița au dat mâna în vară pentru susținerea echipei de fotbal Gloria Bistrița condusă de Ioan Horoba.

Consiliul Local al municipiului Bistrița a alocat la finalul lunii august suma de un milion de lei pentru a „înfia” echipa de fotbal, pe modelul Consiliului Județean cu echipa de handbal. Despre acest subiect puteți reciti AICI.

Noul Consiliu Local s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară, iar pe ordinea de zi s-a numărat și rectificarea bugetară.

Dintr-un șut, cu 15 voturi PENTRU și 3 voturi ÎMPOTRIVĂ, echipa de fotbal a fost lăsată fără milionul de lei acordat de fosta administrație. Cristian Niculae, fostul viceprimar și inițiatorul „cadoului” a fost absent de la ședință.

Viceprimarul Sorin Hangan a spus că acordarea acestor bani avea caracter pur electoral, Cristian Niculae făcând această mișcare doar pentru a-și spori imaginea pentru campania electorală la care a candidat pentru funcția de primar.

Banii au fost transferați la capitolul Transporturi, capitol de la care au fost luați inițial de administrația PSD pentru susținerea echipei de fotbal.

De altfel, Ioan Turc – primarul Bistriței, a declarat public într-o emisiune Bistrițeanul LIVE că echipa de fotbal va rămâne fără „cadoul” ciupit de la Transporturi. Declarația integrală a primarului poate fi recitită în materialul de mai jos:

Primarul Ioan Turc despre stadion: „Primăria autorizație de demolare nu va da!” Ce se va întâmpla cu fotbalul bistrițean

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0