Femeie decedată, găsită într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos

HomeEveniment

Femeie decedată, găsită într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos

Trupul fără viață al unei femei a fost descoperit, joi, într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos. Polițiștii efectuează cercetări pentru

Trupul fără viață al unei femei a fost descoperit, joi, într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a decedat femeia.

”Astăzi, în jurul orei 12.00, politiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos se află o persoană căzută. La fața locului, a fost identificată o femeie în vârstă de 51 de ani, din localitate care, din păcate, era decedată”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Deși în zonă a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii nu au mai putut face nimic, femeia fiind deja decedată.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Articolul Femeie decedată, găsită într-un pârâu de pe raza localității Blăjenii de Jos apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0