HomeEveniment

FOTO: Un incendiu a izbucnit într-o casă în care se aflau trei copii, pe raza localității Dobric

FOTO: Un incendiu a izbucnit într-o casă în care se aflau trei copii, pe raza localității Dobric


Pompierii din Bistrița-Năsăud au fost solicitați să intervină, luni după-amiaza, la un incendiu care a izbucnit în interiorul unei case din localitatea Dobric. În imobil se aflau trei copii. Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, prima intervenție a fost asigurata de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Căianu Mic, la scurt timp ajungând și pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Beclean. ”Incendiul se manifesta în bucătărie, fiind afectat mobilierul și mai multe materiale combustibile, iar întreaga casa era […]

Pompierii din Bistrița-Năsăud au fost solicitați să intervină, luni după-amiaza, la un incendiu care a izbucnit în interiorul unei case din localitatea Dobric. În imobil se aflau trei copii.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, prima intervenție a fost asigurata de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Căianu Mic, la scurt timp ajungând și pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Beclean.

”Incendiul se manifesta în bucătărie, fiind afectat mobilierul și mai multe materiale combustibile, iar întreaga casa era inundată cu fum dens. Din fericire, cei trei copii care se aflau în casă în momentul izbucnirii incendiului – o fetiță de 14 ani și doi băieți cu vârste de 8 ani, respectiv 5 ani au reușit sa iasă la timp din casă”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au evacuat două butelii de gaz pentru că exista pericolul unei explozii și au acționat pentru limitarea incendiului, astfel încât acesta să nu sa extindă la întreaga casă.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar fumul a fost evacuat din întreaga locuință.

Potrivit pompierilor, evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un aparat electrocasnic de gătit, suprasolicitat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0