FOTO/VIDEO: Se deschide REMART BEBE! Primul magazin din Bistrița în care găsești TOT ce ai nevoie pentru îngrijirea bebelușilor și a ta!

HomeEveniment

FOTO/VIDEO: Se deschide REMART BEBE! Primul magazin din Bistrița în care găsești TOT ce ai nevoie pentru îngrijirea bebelușilor și a ta!

Un magazin în care să găsești tot ce ai nevoie în îngrijirea bebelușului, de la pamperși și până la periuțele de dinți din primii ani de viață ai cop

Un magazin în care să găsești tot ce ai nevoie în îngrijirea bebelușului, de la pamperși și până la periuțele de dinți din primii ani de viață ai copilului, la prețuri mai bune decât în farmacii sau supermarketuri! Pe scurt, aceasta este filosofia din spatele magazinului REMART BEBE, destinat în special îngrijirii bebelușilor, dar cu produse pentru toată familia. Magazinul destinat celor mici și celor mari se deschide mâine și îl găsiți la parterul hotelului Decebal, lângă magazinul Penny! IMPORTANT: Te așteaptă promoții și oferte…ZILNIC!

Venirea pe lume a unui copilaș aduce multă bucurie și împlinire, atât părinților cât și familiei extinse. Cu cât se apropie momentul venirii pe lume a celui mic, toți ”ai casei” se gândesc cum să-l întâmpine, și încep să umble orașul în lung și-n lat în căutarea celor necesare pentru noua…provocare.

De mâine însă, această umblătură prin tot orașul NU mai e necesară! Se deschide REMART BEBE, primul magazi din Bistrița unde o să găsești TOT ceea ce ai nevoie pentru îngrijirea celui mic. De la șervețele umede sau pamperși de la diferite branduri și toate mărimile, la creme și pudre de bebe, suzete, sticluțe, păturici, prosopele, termometre și vănițe, lapte praf și până la periuțe de dinți, vase, tacâmuri, farfurioare colorate, jucării și chiar cărticele din care să-i citești povești celui mic.

Pe rafturile magazinului REMART BEBE vă așteaptă frumos ordonate o gamă extrem de diversă de produse de igienă corporală  aparținând unor branduri recunoscute pentru calitate, destinate nu doar îngrijirii pielii sensibile a bebelușului, ci și celor mai mari, inclusiv pentru mămici și tătici. Creme pentru mâini, față sau corp, ceaiuri pentru lactație sau funcționarea corectă a corpului, cereale cu fibre și chiar produse dezinfectante, atât de necesare în acest context pandemic.

Tot aici puteți găsi uscătoare de păr sau roboți de bucătărie care să vă ajute la prepararea mâncării celui mic, la cele mai bune prețuri.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele și managerii REMART BEBE promit oferte și promoții…ZILNIC! Mai mult, la REMART BEBE veți găsi coșulețe cadou, numai bune de oferit noului născut sau, mai complete, gata de dăruit noului născut și proaspetei mămici.

Se găsesc pachete cadou cu produse de igienă pentru mămici sau pentru tătici, așa că nimeni din familie nu rămâne pe dinafară.

Și NU trebuie să vă faceți probleme dacă vă amintiți că nu ați cumpărat nimic pentru cel mic, chiar pe ultima sută de metri. Magazinul REMART BEBE va fi deschis de LUNI până DUMINICĂ, de la ora 08.00 – 20.00.

Așadar, de mâine dimineață, de la ora 08.00, sunteți așteptați să treceți pragul magazinului REMART BEBE, de pe strada Cuza Vodă, la parterul Hotel Decebal, lângă magazinul Profi.

Remart BEBE- magazinul unde găsești TOT ce ai nevoie pentru cei mici! Dar și ceva pentru mămici și tătici!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0