HomeSport

FOTO/VIDEO: Tinere speranțe ale tenisului de câmp, la MxHOST Tennis Cup, în Bistrița!!

FOTO/VIDEO: Tinere speranțe ale tenisului de câmp, la MxHOST Tennis Cup, în Bistrița!!

Bistrița găzduiește, timp de câteva zile, campionatul de tenis junior, MXHOST Tennis Cup. Este unul din cele trei orașe din țară care a avut permisiunea de a organiza așa ceva. Printre cei peste 100 de concurenți, se află tenismani din top 500 și chiar tinere speranțe ale tenisului de câmp.

Pandemia de coronavirus a anulat numeroase competiții sportive.

Bistrița s-a bucurat în schimb să fie unul din cele trei orașe din țară, unde s-a permis organizarea cupei de tenis de câmp.

Astfel, în perioada 6 – 11 octombrie, la Bistrița se desfășoară MxHOST Tennis Cup. Sunt peste 100 de concurenți, majoritatea români, dar și din țări din UE sau chiar Statele Unite.

Este a doua competiție de acest gen care se organizează la Bistrița. Doar că de această dată, tribunele sunt goale, partidele de tenis defășurându-se fără suporteri sau spectatori.

Totul este foarte strict, de la timpul cât au voie să stea înainte de meci, timpul de după. E fără spectatori în tribune. Dar ne bucurăm că am putut să organizăm, și nu am fost nevoiți să-l anulăm. Avem undeva peste 100 de concurenți, unii dintre ei din TOP 2000, și câțiva chiar din TOP 500. Sunt jucători juniori, sub 18 ani, și chiar avem două tinere speranțe ale tenisului de câmp, care concurează aici”, a declarat Cristian Pungovschi, organizatorul campionatului de tenis, pentru Bistriteanul.ro.

Deși nu pot participa ca și spectatori, numeroși oameni de afaceri din Bistrița au pus ”umărul” la organizarea acestui campionat. Este vorba de companiile MX Host, Teraplast, Dedeman, BMW Artizan, Comelf, Rombat, Marsh, Tub Integral, House of movement, Edil Bausteel.

Nu am fi putut realiza nimic fără sponsori, care ne sunt alături, mai ales acum, în aceste condiții. Vrem să le mulțumim tuturor, în special sponsorului principal, MX HOST”, a mai subliniat Cristian Pungovschi.

Numele concurenților și evoluția lor, cât și câștigătorii cupei, îi puteți vedea urmărind site-ul oficial al competiției.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0