HomeEveniment

Împușcat la vânătoare!

Împușcat la vânătoare!

Polițiștii și salvatorii au fost solicitați azi în Rebrișoara la un accident….mai neobișnuit. Un bărbat ce se afla la vânătoare a fost împușcat de partenerul său.

Un apel la 112 anunța un accident…pe un fond de vânătoare! Doi prieteni au ieșit cu armele, iar unul dintre ei a fost împușcat de celălalt.

”În această după amiază, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Năsăud, a fost solicitat să intervină în localitatea Rebrisoara, pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei. Evenimentul s-a petrecut în pădure, într – o zonă greu accesibilă. Pentru a ajunge la victimă echipajul medical a mers pe jos aproximativ 2 km. Victima a fost găsită cu o ușoară hipotermie, conștientă și cooperantă, prezenta o plagă împușcată la nivelul coapsei și a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate” transmit reprezentanții ISU BN.

Cel vinovat susține că a fost un accident, nu o faptă intenționată. Poliția a intrat pe fir și a început verificările.

Astăzi, a fost sesizat prin 112, faptul că pe raza localității Rebrișoara, o persoană a fost rănită la o partidă de vânătoare. Aceasta a fost preluată spre a fi transportată la spital. La față locului a intervenit o echipă formată din polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și criminaliști. În urma primelor verificări, a fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfășurată pe raza fondului de vânătoare nr.10 Rebrișoara și ar fi fost împușcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani, din Rebrișoara. Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții ISU BN.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0