HomeMonden

Moș Crăciun și prietenii săi ajung sâmbătă la Centrul Cultural Dacia din Bistrița

Moș Crăciun și prietenii săi ajung sâmbătă la Centrul Cultural Dacia din Bistrița

Moș Crăciun și prietenii săi vin la Bistrița, în cel mai super spectacol de Crăciun dedicat copiilor de toate vârstele.

În pragul Crăciunului, cei mai cunoscuți șoricei se află în așteptarea colindătorilor care o să le umple casa de bucurie. Vor colinda personaje îndragite din povești. Sărbătorile vor fi puse în pericol de un personaj viclean, însă Eroii vor salva situația și de data aceasta. Aventurile prin care trec îndrăgitele personaje, le vor suda relația de prietenie, iar prezența magică a lui Moș Crăciun o să îi încânte.

”Fă din sărbătoarea Crăciunului un prilej pentru a aduna toata familia și a împărți momente de fericire pură. Te provocăm să zâmbești sincer, să dansezi, să cânti și să îți faci amintiri memorabile alături de noi! Moș Craciun vine doar o dată pe an, însă împarte bucurie care să își ajungă 365 de zile”, spun organizatorii spectacolului care se va desfășura sâmbătă, 14 decembrie, la Centrul Cultural Dacia Bistrita. Durata spectacolului este de 60 minute. 

Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria sălii, Benzinariile OMV, librăria Humanitas, librăria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom sau înainte de eveniment, în functie de disponibilitate.

Prețurile încep de la 25 de lei. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet. Copiii între 1 și 18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat). Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0