HomeUltimele stiri

Noi echipamente, în dotarea IPJ BN

Noi echipamente, în dotarea IPJ BN

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud informează că în dotarea instituției, pe lângă autospeciale, au mai intrat și pistoale și camere de corp, rolul acestora fiind de a îmbunătăți condițiile de muncă și de a asigura servicii de calitate cetățenilor.

Astfel, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, anul acesta, instituției i-au fost repartizate 92 de autospeciale cu dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor, majoritatea colantate după grafica nouă, adoptată la nivelul ministerului.

De asemenea, IPJ Bistrița-Năsăud a mai primit 346 de pistoale Beretta-calibrul 9×19 mm, precum și muniție aferentă, ce urmează a fi repartizate polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră.

Totodată, la nivelul IPJ Bistrița-Năsăud au sosit și 75 de body-camera, ce vor intra în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii de la  structurile de Rutieră, Ordine Publică, Delicte Silvice vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri.

Aceste achiziţii sunt realizate din fondurile Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul demersurilor pentru îmbunătățirea intervențiilor și serviciului pus în slujba comunității.

Articolul Noi echipamente, în dotarea IPJ BN apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0