HomeUltimele stiri

Peste 3.500 de elevi bistrițeni primesc tablete! Azi și mâine se face distribuirea

Peste 3.500 de elevi bistrițeni primesc tablete! Azi și mâine se face distribuirea

Prima tranșă de tablete achiziționate prin programul ”Școala de acasă” au ajuns la Inspectoratul școlar Județean. Astăzi și mâine are loc distribuirea lor. Astfel, peste 3.500 de elevi vor primi câte o tabletă și vor putea să participe la orele online fără probleme.

La Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud e agitație mare azi. Și la fel va fi și mâine.

Începând de astăzi, 7.12.2020, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud va distribui prima tranșă de 3552 de tablete achiziționate de Ministerul Educației și Cercetării prin Programul Școala de acasă” au scris reprezentanții acestuia pe Facebook.

E vorba de programul Guvernamental din primăvară, prin care s-au achiziționat 250.000 de tablete pentru copiii din familii cu situație financiară precară.

Aceste tablete le vom împărți azi și mâine. Sperăm azi să distribuim 1.600 de tablete și diferența, mâine. Până acum au ridicat tabletele Școala Gimnazială din Sîngeorz Băi, Liceul Tehnologic Teaca, Liceul de Muzică Tudor Jarda, Centrul Școlar lacrima din Unirea, cei de la Școala din Nimigea și din Budacu de jos. Îi chemăm în funcție de numărul de tablete care le au de ridicat” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Mureșan, inspectorul șef al ISJ BN.

Pe lângă tabletele care sosesc la noi în județ prin programul ”Școala de acasă”, vor mai sosi și cele achiziționate de Inspectoratul școlar, dar și cele comandate de fiecare primărie în parte.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1