Prefectul Stelian Dolha a primit rezultat negativ la testarea COVID-19, dar rămâne în carantină

HomeUltimele stiri

Prefectul Stelian Dolha a primit rezultat negativ la testarea COVID-19, dar rămâne în carantină

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a primit rezultat negativ la testarea COVID-19, informează Instituția Prefectului. Cu toate acest

FOTO: Trei persoane, implicate într-un accident rutier produs pe DN 17, în Viișoara
Spitalul din Năsăud își triplează locurile pentru bolnavii de CoVid-19
Rată de infectare de peste 3 la mia de locuitori în 16 UAT-uri din județ. Vezi care sunt acestea

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a primit rezultat negativ la testarea COVID-19, informează Instituția Prefectului. Cu toate acestea, prefectul va rămâne în carantină, urmând să efectueze un nou test peste câteva zile.

Din fericire, rezultatul primului test CoVid-19 al prefectului Stelian Dolha este negativ. Acesta va rămâne, conform procedurii, în carantină, urmând să repete testul peste câteva zile”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

La rândul său, prefectul Stelian Dolha a transmis un mesaj: ”Mulțumesc tuturor pentru urările de sănătate și mesajele de încurajare adresate familiei mele! Sunt nerăbdător să revin la activitatea instituțională, însă sănătatea celor din jur vine întotdeauna pe primul loc în contextul pandemic, așa că voi urma cu strictețe procedura și recomandările medicului epidemiolog”.

Reamintim că prefectul Stelian Dolha s-a izolat la domiciliu după ce soția sa, medic de profesie, a fost diagnosticată cu COVID-19.

Articolul Prefectul Stelian Dolha a primit rezultat negativ la testarea COVID-19, dar rămâne în carantină apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0