HomeUltimele stiri

Președintele BEJ, nevoit să însoțească urna mobilă în secția Covid. AFLĂ DE CE:

Președintele BEJ, nevoit să însoțească urna mobilă în secția Covid. AFLĂ DE CE:

Și pacienții internați în spital au drept de vot. Așa că cei ce și-au anunțat intenția de a vota, au putut-o face prin intermediul urnei mobile. Președintele Biroului Electoral Județean a însoțit urna mobilă la secția COVID. CARE a fost motivul ce a stat în spatele acestui lucru:

La secția de votare 40 s-au agitat apele aseară. Unii dintre membrii secției de votare trebuiau să meargă azi la Spitalul Județean de Urgență cu urna mobilă. Majoritatea pacienților care au vrut să voteze erau…de pe secția COVID.

A fost o mică problemă la secția 40 aseară. Dar până la urmă s-a rezolvat. Într-adevăr, când au aflat că trebuie să meargă la secția COVID, își puneau întrebări cu privire la siguranța lor. Dar, până la urmă, au rămas. Deci nu a fost nevoie să înlocuim pe nimeni. Și vor merge cu urna mobilă la Spital”, au declarat azi-dimineață, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții Biroului Electoral Județean Bistrița Năsăud.

Deoarece și pe parcursurl acestei zile, ”frica” încă stăpânea peste membrii secției de votare, președintele BEJ BN, Reghina Berari, s-a văzut nevoită să le dea puțin curaj.

Așa că, în semn de solidaritate, și pentru a le demonstra că NU au motive să se teamă, dacă păstrează regulile impuse, a însoțit urna mobilă la spital, la secția COVID.

În raportarea de la ora 13.45, Biroul Electoral Județean Bistrița Năsăud anunța faptul că 38 de persoane internate în spital au votat cu urna mobilă.

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0