Primăria Bistrița pune la dispoziția persoanelor vârstnice o linie telefonică de tip Tel-Verde

HomeUltimele stiri

Primăria Bistrița pune la dispoziția persoanelor vârstnice o linie telefonică de tip Tel-Verde

Primăria Bistrița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care sunt singure, nu au aparținăt

RECORD NEGRU ÎN BN: 11 pacienți infectați cu SARS CoV-2 au murit! 92 de oameni au fost confirmați pozitiv
FOTO- VIIȘOARA: Accident cu victimă încarcerată
Anticorpii necesari luptei împotriva Covid-19, prezenți la majoritatea copiilor. Care este explicația

Primăria Bistrița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care sunt singure, nu au aparținători și sunt în imposibilitatea de a-și procura hrana, medicamentele și produsele de igienă în această perioadă cu restricții. Administrația locală anunță că pune la dispoziția acestor persoane o linie telefonică de tip Tel-Verde.

”O linie telefonică de urgență de tip Tel-Verde (0263-237479) va putea prelua apelurile vârstnicilor, în intervalul 07.00-19.00 (de luni până joi) și 08.00-16.00 (vinerea). Solicitările până la ora 12.00 vor fi rezolvate în aceeași zi, iar comenzile de după-amiază vor fi onorate în ziua următoare. 3De asemenea, aceeași categorie de persoane poate cere ajutor în cazul unor defecțiuni majore (apă, electricitate și gaz), un instalator și un electrician fiind gata să intervină”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Articolul Primăria Bistrița pune la dispoziția persoanelor vârstnice o linie telefonică de tip Tel-Verde apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0