După explozia de înfectări cu Covid-19 de la Primăria Bistrița, instituția se închide pentru dezinfecție

HomeSanatate

După explozia de înfectări cu Covid-19 de la Primăria Bistrița, instituția se închide pentru dezinfecție

Numărul angajaților Primăriei Bistrița depistați pozitiv cu Covid-19 ajungea ieri la 32. Cea mai afectată pare să fie direcția de Urbanism. Astăzi, i

Numărul angajaților Primăriei Bistrița depistați pozitiv cu Covid-19 ajungea ieri la 32. Cea mai afectată pare să fie direcția de Urbanism. Astăzi, instituția se închide pentru dezinfecția spațiilor sale.

Primăria Bistrița este cea mai afectată instituție din județ când vine vorba despre cazurile de Covid-19 în rândul angajaților. Nu mai puțin de 32 de persoane care muncesc în cadrul Primăriei Bistrița au fost depistate pozitiv cu Covid-19. Detalii AICI.

Cea mai gravă situație este la Direcția de Urbanism, unde 8 angajați sunt bolnavi. Nici Direcția Tehnică nu stă cu mult mai bine, având 7 angajați infectați. În aceste condiții, primarul Ioan Turc a luat hotărârea să închidă azi instituția pentru dezinfecția spațiilor sale.

„Azi, de la ora 12:00, Primăria Bistrița se închide pentru dezinfecția spațiilor, dat fiind contextul neprielnic al pandemiei, cu o recrudescență a cazurilor”, a precizat Ioan Turc.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0