PSD BN: Agricultura României va fi revitalizată!

HomeEconomic

PSD BN: Agricultura României va fi revitalizată!

Partidul Social Democrat propune ”cel mai dezvoltat program” în domeniul susținerii corecte și eficiente a sectorului agroalimentar. ”Zonele mont

Ioan Peteleu: ”Și minciuna-i vorbă, nu-i așa domnule Niculae?”
Consilierul Cristian Niculae, mesaj după ce PNL a anunțat propunerea de premier: ”Sfidarea la adresa românilor a ajuns la cote inimaginabile!”
Educația, strategie ce pornește privind spre evoluția societății și a economiei

Partidul Social Democrat propune ”cel mai dezvoltat program” în domeniul susținerii corecte și eficiente a sectorului agroalimentar.

”Zonele montane vor fi susținute prin mai multe programe de finanțare pentru înființarea de centre de colectare a laptelui, a lânii, a fructelor de pădure, precum și crearea unor stâne montane cu centre pentru procesarea cărnii și a produselor lactate. Crescătorii de animale din zonele montane (peste 1.500 m altitudine) vor primi subvenții din fonduri europene. PSD va introduce și o schemă de ajutor de stat pentru zootehnie pentru a combate efectele pandemiei și pentru a susține crescătorii de animale din România. Asocierea producătorilor locali în cooperative agricole va fi susținută financiar de PSD prin creșterea subvențiilor la o valoare de 420 euro / ha. Produsele tradiționale românești și cele ecologice vor primi sprijin din partea PSD printr-un program național de stimulare a activității tinerilor fermieri în țara noastră”, precizează PSD Bistrița-Năsăud.

Potrivit social democraților, România este o țară bogată, cu tradiție îndelungată în agricultură, iar fondurile europene alocate pe acest sector cresc de la un exercițiu financiar la altul.

”Zona rurală va fi dezvoltată prin proiecte sustenabile, derulate pe fonduri europene, prin crearea unui cadru legislativ suplu, funcțional, nebirocratic, construit de specialiștii PSD în acest domeniu. Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!”, mai completează PSD Bistrița-Năsăud.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Articolul PSD BN: Agricultura României va fi revitalizată! apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0