HomeEconomic

PSD BN: ”Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis”

PSD BN: ”Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis”

Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis în disperarea de a ține la putere, încă 4 ani, un guvern incompetent și corupt”, susține Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud.

”Iohannis promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de Orban sunt dezastruoase. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa!

Nu mai pot minți! Spitale sufocate. Școli închise. Piețe închise. Horeca închisă. Firme românești puse la pământ. Șomaj – acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.

De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un #GuvernPSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi.

PSD are soluțiile și specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!”, a completat PSD BN.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Articolul PSD BN: ”Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0