PSD BN: ”Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor”

HomeEconomic

PSD BN: ”Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor”

Reprezentanții Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud sunt de părere că premierul Ludovic Orban refuză să prezinte bugetul pe anul 2021, încercân

Reprezentanții Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud sunt de părere că premierul Ludovic Orban refuză să prezinte bugetul pe anul 2021, încercând astfel că ascundă românilor intențiile pentru anul următor.

Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor: creșterea TVA, disponibilizări în masă, creșterea datoriei la cote inimaginabile. Ieri, și Banca Națională a României a acuzat incertitudinea economică provocată de refuzul Guvernului Orban de a prezenta previziunile bugetare pentru 2021. Există însă o cale de a evita catastrofa economică! PSD a prezentat un program de guvernare amănunțit, cu soluții pentru siguranța locurilor de muncă, protejarea veniturilor și relansarea economiei naționale. În 6 decembrie, este mult mai periculos să rămâi acasă decât să mergi la vot! Spune NU austerității lui Orban! Votează pentru viața, sănătatea, locul de muncă și educația copiilor tăi”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Articolul PSD BN: ”Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0