HomeUltimele stiri

Restricții în Șieu Măgheruș! Masca devine obligatorie și pe stradă

Restricții în Șieu Măgheruș! Masca devine obligatorie și pe stradă

Măsuri suplimentare pentru comuna Șieu Măgheruș au fost adoptate, joi, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud, pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus CoVid-19, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. Acestea au intrat în vigoare chiar de astăzi.

  Conform Hotărârii C.J.S.U 63/29.10.2020, se introduc restricţii în Șieu Măgheruș, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 3/1000 de locuitori. 

„În acest UAT, se interzice activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. 

Restricţiile prevăzute de Hotărârea C.J.S.U. 63/29.10.2020 se vor ridica în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică. Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 29 octombrie 2020.

Articolul Restricții în Șieu Măgheruș! Masca devine obligatorie și pe stradă apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0