Rute alternative pentru tranzitarea municipiului Bistrița

HomeEveniment

Rute alternative pentru tranzitarea municipiului Bistrița

Pe durata celor 14 zile în care municipiul Bistrița se va afla în carantină, tranzitarea acestuia de către persoanele care au domiciliul în alte


Pe durata celor 14 zile în care municipiul Bistrița se va afla în carantină, tranzitarea acestuia de către persoanele care au domiciliul în alte localități sau județe va fi permisă doar pe șoseaua de centură a orașului, fiind interzisă oprirea. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud atrage atenția asupra faptului că există posibilitatea formării de coloane și porțiuni aglomerate, cu atât mai mult cu cât vor exista și filtre de verificare. ”În consecință, recomandăm cetățenilor ca în această perioadă […]

Pe durata celor 14 zile în care municipiul Bistrița se va afla în carantină, tranzitarea acestuia de către persoanele care au domiciliul în alte localități sau județe va fi permisă doar pe șoseaua de centură a orașului, fiind interzisă oprirea.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud atrage atenția asupra faptului că există posibilitatea formării de coloane și porțiuni aglomerate, cu atât mai mult cu cât vor exista și filtre de verificare.

În consecință, recomandăm cetățenilor ca în această perioadă să opteze pentru utilizarea rutelor alternative, iar tranzitarea Bistriței să se întâmple doar în mod excepțional”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița.

În funcție de destinație, municipiul poate fi ocolit fie prin județele învecinate, fie pe rutele Beclean – Năsăud – Bistrița (cartier Unirea) – Livezile sau Beclean – Năsăud – Ilva Mică – Strâmba – Josenii Bârgăului, ținându-se cont, bineînțeles, de alegerea unui traseu potrivit pentru tonajul autovehiculului.

Măsura carantinării Bistriței este consecința creșterii cazurilor de COVID-19 peste pragul admis, pentru eliminarea focarului fiind esențial să se respecte toate regulile stabilite.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0