HomeEconomic

Și părinții din Beclean trec la acțiune: Își doresc păstrarea clasei de Economic la Colegiul „Petru Rareș”

Și părinții din Beclean trec la acțiune: Își doresc păstrarea clasei de Economic la Colegiul „Petru Rareș”

După ce părinții și profesorii din Bistrița au inițiat memorii și au strâns semnături pentru păstrarea claselor de Muzică, Pedagogic și Arhitectură – reacționează și părinții din Beclean. Ei își doresc păstrarea clasei de Economic la Colegiul „Petru Rareș” din localitate.

Susținem MEMORIUL de realocare a clasei a IX-a (ECONOMIC) de către ISJBN, Profilul Servicii, Specializarea Tehnician în activități economice și, implicit, păstrarea tuturor specializărilor care sunt acreditate din cadrul Colegiului Național „Petru Rareș” Beclean pentru anul școlar 2021-2022!” – transmit părinții din Beclean.

Colegiul Național „Petru Rareș” își propusese pentru anul școlar 2021-2022 cinci clase de liceu: Matematică-Informatică, Științe ale naturii, Filologie, Științe Sociale și Economic.

În urma deciziei ISJ BN transmise la începutul săptămânii trecute, cei de la Colegiul „Petru Rareș” ar fi trebuit să renunțe la clasa de liceu de Economic. Finalul săptămânii a venit cu o veste bună: 

Se reduce numărul de elevi în clasele de liceu! ISJ BN are termen până în 1 februarie să refacă cifrele de școlarizare

Părinții și profesorii din Beclean speră acum să-și recâștige clasa de Economic. „Vă rugăm să susțineți acest MEMORIU inițiat de părinții copiilor care învață la Școala Gimnazială „Grigore Silași” Beclean pentru ca elevii să aibă în continuare dreptul să studieze alături de cadre didactice competente și dedicate, în condiții optime, de performanță, la ei acasă!”, transmit părinții.

Memoriul de susținere a clasei de Economic poate fi semnat AICI.

Despre performanțele și dotările Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean puteți reciti mai jos: 

FOTO – Cum dă lecții un internat de la Beclean căminelor din renumitele centre universitare. De ce servicii gratuite au parte elevii

FOTO – Cum au reușit niște copii de 10 ani din Beclean să vină cu o soluție pentru îmbunătățirea somnului astronauților

EXTRA: Trofeul „Dracula Digital”, pentru al doilea an consecutiv, cucerit de elevii din Beclean! (VIDEO)

GENIALI: Cum a reușit județul să ia 64% dintr-o linie de finanțare europeană cu ajutorul unor elevi pasionați de Robotică din Beclean

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0