Subofițer de la Batalionul 817 din Prundu Bârgăului, răpus de Covid-19 la doar 40 de ani

HomeSanatate

Subofițer de la Batalionul 817 din Prundu Bârgăului, răpus de Covid-19 la doar 40 de ani

Un subofițer de doar 40 de ani a fost răpus ieri de Covid-19. Acesta este, probabil, cea mai tânără victimă a temutului virus. Militarul era din Salva și lucra la Batalionul 817 Artilerie „Petru Rareș” din Prundu Bârgăului.

I.C. era subofițer în cadrul Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș” din Prundu Bârgăului. Deși avea doar 40 de ani, acesta a fost răpus ieri de Covid-19, stingându-se la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta este cea mai tânără victimă a Covid-19.

Informația a fost confirmată și de către primarul comunei Salva, Gheorghe Onul, militarul fiind din localitate. Aceata mai spune că bărbatul nu avea comorbidități, mai mult, a și fost în teatrele de operațiuni.

„Armata este mai săracă de astăzi când un camarad, prieten drag și om deosebit! Am trecut prin multe împreună, bune și rele, greutăți și bucurii, reușite și eșecuri, războaie și pace…toate până astăzi, când Dumnezeu te-a chemat la El ! Drum bun camarade și Dumnezeu să aibă grijă de familia pe care ai lăsat-o cu noi”, a precizat unul dintre colegii militarului.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Bistrița, militarul avea o afecțiune hepatică.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0