Supermarketurile care permit clienților să se îmbulzească la cumpărături, luate în vizor de Instituția Prefectului

HomeSanatate

Supermarketurile care permit clienților să se îmbulzească la cumpărături, luate în vizor de Instituția Prefectului

Stelian Dolha a precizat în cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE la care a intrat prin telefon faptul că astăzi va însoți echipele mixte în controalele

Stelian Dolha a precizat în cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE la care a intrat prin telefon faptul că astăzi va însoți echipele mixte în controalele la supermarketuri, după ce inclusiv dânsul a primit semnale că nu se respectă regulile impuse de carantină.

Supermarketurile se numără printre unitățile care își pot desfășura activitatea în aceste două săptămâni de carantină. Acestea însă trebuie să respecte niște reguli destul de stricte, de la scurtarea programului de lucru, la dezinfectări periodice și restricționarea numărului de persoane care au voie să facă cumpărături concomitent.

Ei bine, unele nu prea au respectat regulile, după cum au semnalat mai mulți cititori Bistrițeanul.ro în cursul zilei de ieri. Se pare că probleme au fost la numărul de clienți care au fost lăsați să intre o dată în supermarketuri, care nu a permis distanțarea socială.

Despre aceste încălcări ale regulilor a aflat și prefectul Stelian Dolha, care a promis că astăzi va însoți echipele mixte la controalele efectuate la supermarketuri.

„O să fiu prezent și eu, cu echipele, o să fiu prezent să văd și eu ce se întâmplă. Am semnale din partea echipelor mixte ( formate din jandarmi, polițiști și reprezentanți ITM) că nu se respectă regulile. Am luat măsura aceasta care e mai importantă decât profitul unora și cu asta nu ne jucăm”, a spus prefectul Stelian Dolha, la Bistrițeanul Live.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, în urma controalelor desfășurate pe parcursul zilei de ieri, niciun supermarket nu a fost amendat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0