HomeEveniment

Tragedie în ajun de Moș Nicolae! Un bărbat a murit strivit de un TAF

Tragedie în ajun de Moș Nicolae! Un bărbat a murit strivit de un TAF

Un tragic accident a avut loc în zona Valea Mare. Un bărbat a fost strivit de un TAF. Din nefericire, când salvatorii au ajuns la el, nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.

Un apel la 112 solicita ajutorul, de urgență, al salvatorilor!

În zona montană a localității Valea Mare a avut loc un incident. Un bărbat a fost accidentat de un TAF. Cei ce au solicitat ajutorul salvatorilor le-au spus că bărbatul ar fi inconștient.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD au fost direcționate de urgență pentru a-l salva pe bărbat.

Din nefericire, când paramedicii au ajuns acolo nu s-a mai putut face nimic.

Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat, victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani – prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical fiind nevoit să îi declare decesul la locul evenimentului” transmit reprezentanți ISU BN.

În această după-masă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un eveniment care a avut loc pe un drum forestier din localitatea Valea Mare. Conform primelor verificărilor efectuate, în locul numit „Nichitaș”, un bărbat de 65 de ani, din localitatea Șanț, a fost surprins și accidentat de un utilaj forestier care nu ar fi foarte asigurat corespunzător și care s-ar fi pus în mișcare. Vehiculul era condus de un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Valea Mare. Din nefericire, bărbatul de 65 de ani a decedat, iar polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO- ilustrativă- arhivă

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0