VIDEO: Bebeluș externat în aplauzele medicilor, după ce a stat 70 de zile internat în ATI COVID

HomeEveniment

VIDEO: Bebeluș externat în aplauzele medicilor, după ce a stat 70 de zile internat în ATI COVID

Momente emoționante la externarea celui mai tânăr pacient infectat cu COVID. Petru, un bebeluș depistat pozitiv la 9 zile de la naștere, a ajuns pe s

Momente emoționante la externarea celui mai tânăr pacient infectat cu COVID. Petru, un bebeluș depistat pozitiv la 9 zile de la naștere, a ajuns pe secția ATI COVID. După 70 de zile acesta a fost externat în aplauzele personalului medical.

Petru, al doilea copilaș al Cristinei, a venit pe lume perfect sănătos, în luna octombrie. A ieșit din spital și a mers acasă, dar, fratele său era infectat cu COVID, asimptomatic. Astfel, în cea de-a noua zi de viață, Petru a ajuns la spital, in nou.

Starea lui s-a agravat rapid, așa că a fost internat pe secția ATI COVID. A avut probleme respiratorii şi a fost alimentat cu greu. Astfel, recuperarea lui Petru a fost mult mai anevoioasă, iar părinţii lui nu l-au putut vedea, la început, decât prin videoconferinţă.

Cazul său a șocat medicii, care nu se așteptau ca un nou-născut să facă așa o formă gravă.

Timpul a trecut, și după 70 de zile de spitalizare, micuțul Petru a putut fi externat.

Momentul ieșirii sale din spital, alături de părinți, a fost filmat, iar cei trei au părăsit unitatea medicală în aplauzele personalului medical.

Cristina – româncă și Jose – spaniol locuiesc în Valencia, iar cei doi au mulțumit din suflet personalului medical care a avut grijă de micuțul Petru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0