HomeSocial

VIDEO – Deputatul PSD Daniel Suciu: „Reparați această nedreptate!”

VIDEO – Deputatul PSD Daniel Suciu: „Reparați această nedreptate!”

Aproape 12800 cadre medicale s-au îmbolnăvit, în această perioadă, de Covid19 – 214 numai în Bistrița-Năsăud, unii muncind chiar la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. 81 dintre ei au pierdut lupta cu viața – a subliniat deputatul PSD Daniel Suciu, revoltat pe actualii guvernanți.

Daniel Suciu, deputat PSD Bistrița-Năsăud, a luat atitudine în legătură cu nedreptatea la care sunt supuse cadrele medicale în aceste zile.

Acesta s-a referit la ordonanța din 30 decembrie care îngheață salariile cadrelor medicale. „Reparați această nedreptate și încetați lupta pentru funcții!”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Nu e suficient să vorbim despre medici, asistenți, infirmieri sau brancardieri sau să-i lăudăm pentru că așa dă bine în perioada asta. Trebuie să și facem astfel încât efortul lor de aproape un an să fie în raport cu sacrificiul lor. Iar recunoștința nu înseamnă ca guvernul să îi păcălească, nu înseamnă să le promită sporuri, ca apoi să nu se țină de cuvânt…”, a mai precizat deputatul Daniel Suciu pentru Bistrițeanul.ro. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0