HomeSocial

WAWA Fresh Cosmetics a demarat campania MaiMultBine…! Implică-te și TU

WAWA Fresh Cosmetics a demarat campania MaiMultBine…! Implică-te și TU

E luna în care avem onoarea să facem #maimultbine, iar noi ne-am propus să-l facem împreună cu Wawa Fresh Cosmetics! De ce? Pentru că unde sunt mai mulți, puterea crește! Așa că noi toți – alături de Wawa Fresh Cosmetics – avem ocazia să sprijinim 20 de copii din medii defavorizate, să aibă acces la școala online, la educație și la un viitor mai luminos.

Ideea ne-a venit în contextul actual, în care copiii învață online, dar nu toți au șansa să participe la cursuri. Sunt mulți cei care provin din familii cu mai mulți copii și cu resurse financiare limitate. Cursurile se desfășoară în același interval orar și atunci cum îi împarți? Cine are șansa să intre astăzi la ore?  De ce să nu aibă toți copiii acces la educație?”, s-au întrebat cei de la Wawa Fresh Cosmetics.

Producătorul local de produse cosmetice naturale certificate a conceput, de altfel, în fiecare an, cadouri din produsele fabricate în laboratorul său autorizat.

La fel se va întâmpla și în acest an, când Wawa Fresh Cosmetics se pregătește să dea o mână de ajutor copiilor defavorizați.

Dar și să ne umple de bucurie, oferind satisfacție celor care au parte de produsele lor cosmetice.

Cum ar fi ca în acest an – pe lângă cadoul pe care-l cumperi cu drag și-l dăruiești – să faci și #MaiMultBine? Este posibil, pentru că la fiecare comandă plasată în luna decembrie pe site-ul www.wawacosmetics.ro, 5% din valorea ei, va fi direcționată spre cumpărarea de tablete și abonamente de internet pentru copiii din medii defavorizate. Ei sunt viitorul nostru, așa că e musai să-i susținem! Bunica mea îmi spunea mereu că ceea ce ai în minte nu-ți poate lua nimeni – niciodată. Așa că educația este prioritară”, ne-a mărturisit Andrada Horoba, CEO Wawa Fresh Cosmetics.

Așadar nu vă rămâne decât să încercați și să vă achiziționați cu încredere produsele Wawa Fresh Cosmetics! Vă alegeți și voi cu un cadou extrem de valoros, și, pe deasupra, îi ajutați și pe copii să participe la școala online.

Despre Wawa Fresh Cosmetics puteți reciti detalii accesând linkurile de mai jos: 

Cum a ajuns un cuplu de bistrițeni să cucerească iubitorii de cosmetice bio din Malta, Australia sau UK 

PRODUS ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: Cosmeticele naturale, proaspete, handmade făcute de o bistrițeancă cuceresc Australia. Cu avizul Comisiei Europene

EXTRA: Primele „Mâini fericite”, la Spital…! „Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici”

Spirt și gel antibacterian „made in Bistrița-Năsăud”! Parte din produse vor fi donate

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0