27 de pacienți cu Coronavirus au fost externați în Bistrița-Năsăud, fiind asimptomatici. Câți oameni sunt în spitale

HomeSanatate

27 de pacienți cu Coronavirus au fost externați în Bistrița-Năsăud, fiind asimptomatici. Câți oameni sunt în spitale

Până în data de 28 iunie a.c., au fost externați 27 de pacienți în baza ordinului 555/2020. Dintre aceștia, nouă persoane au fost transferate la cen

Până în data de 28 iunie a.c., au fost externați 27 de pacienți în baza ordinului 555/2020. Dintre aceștia, nouă persoane au fost transferate la centrul de îngrijire vârstnici, unde se aflau la momentul în care au fost diagnosticați cu CoVid-19, iar 18 au fost externați la domiciliu.
În momentul de față, sunt 77 de pacienți infectați cu Coronavirus care sunt internați în spitalele din județul Bistrița-Năsăud.

Reamintim că pacienții asimptomatici care sunt pozitivi la testul de control vor putea fi externați după 10 zile, cu condiția izolării la domiciliu până la împlinirea a 14 zile. Pacienții asimptomatici care sunt negativi la testul de control vor putea fi externați după 10 zile, fără izolare acasă, după ce Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a aprobat propunerea Comisiei de management clinic si epidemiologic al infectiei COVID a Ministerului Sănătății privind modificarea criteriilor de externare pentru pacienții cu afecțiunea COVID-19.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1