Ajutor pentru bistrițenii singuri, de peste 65 de ani!

HomeEveniment

Ajutor pentru bistrițenii singuri, de peste 65 de ani!

Bunicii peste 65 de ani care sunt singuri și nu-și pot achiziționa cele necesare au de acum un ajutor. Cei din cadrul Primăriei Bistrița pun la dispo

Bunicii peste 65 de ani care sunt singuri și nu-și pot achiziționa cele necesare au de acum un ajutor. Cei din cadrul Primăriei Bistrița pun la dispoziție oameni care să le cumpere medicamente sau alimente. Și asta nu e tot:

De astăzi, pe perioada carantinării Bistriței, s-a găsit o soluție pentru bunicii singuri de pe raza municipiului și a cartierelor acestuia.

Persoanele peste 65 de ani care nu au pe nimeni să-i ajute, au la dispoziție un tel verde. Cineva din cadrul Primăriei Bistrița le va face cumpărăturile necesare.

Primăria Bistrița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care sunt singure, nu au aparținători și sunt în imposibilitatea de a-și procura hrana, medicamentele și produsele de igienă în această perioadă cu restricții. 
O linie telefonică de urgență de tip Tel-Verde (0263-237479) va putea prelua apelurile vârstnicilor, în intervalul 07.00-19.00 (de luni până joi) și 08.00-16.00 (vinerea)” a anunțat primarul Bistriței, Ioan Turc, pe Facebook.

DE REȚINUT e faptul că cei ce apelează la ajutorul celor de la primăriei, dacă sună înainte de ora 12.00, primesc cele necesare în aceeași zi, iar dacă sună după-masa, le vor primi în ziua următoare.

Mai mult, pot folosi același număr de telefon dacă au o problemă cu instalațiile de apă/gaz/curent.

Aceeași categorie de persoane poate cere ajutor în cazul unor defecțiuni majore (apă, electricitate și gaz), un instalator și un electrician fiind gata să intervină” a mai scris primarul.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0