Tu știi ce-i ăla un Street-Food Festival? Pe Pietonal va avea loc un astfel de eveniment cu “de toate”: burgeri, mâncare mexicană, chinezească, arăbească plus multe specialități ce le vezi numai pe Paprika TV!

HomeMonden

Tu știi ce-i ăla un Street-Food Festival? Pe Pietonal va avea loc un astfel de eveniment cu “de toate”: burgeri, mâncare mexicană, chinezească, arăbească plus multe specialități ce le vezi numai pe Paprika TV!

Street Food SPOTival a apărut din dorința de a combina mâncarea delicioasă din cele mai bune bucătării ale lumii cu activități culturale, sportive, d

Probleme-n paradis? Radu Moldovan MAZILIT la Realitatea TV, televiziunea “prietenului” Cozmin Gușă! Au amintit de relația cu serviciile și despre trecutul de chelner la “Flora” și la “Liliacul”!
Moș Crăciun și prietenii săi ajung sâmbătă la Centrul Cultural Dacia din Bistrița
Vezi programul de la Happy Cinema! Știați că la Bistrița au cele mai moderne săli de film, cu tehnologie de proiecție laser?

Street Food SPOTival a apărut din dorința de a combina mâncarea delicioasă din cele mai bune bucătării ale lumii cu activități culturale, sportive, de divertisment și distracția creată de DJ-ii consacrați.

 

SPOT Events Crew cu sprijinul conducerii Primăriei Bistrița și a sponsorilor evenimentului, a creat un concept nou, menit să aducă oamenii împreună, într-un cadru informal unde se pot simți bine cu adevărat. În perioada 27-29 august 2019, o dată cu Târgul Mare al Bistriței, pe Pietonalul Liviu Rebreanu te așteaptă DJ consacrați care au făcut furori în cadrul celor mai mari festivaluri din România: ARIAS , Vladimir și Paul Damixie vor incendia atmosfera în fiecare seară din cadrul SPOTivalului.

Pe parcursul zilei, după ce îți alegi mâncarea preferată poți alege dintre:
– Activități sportive
– Cross pentru copii
– Plimbări organizate pe bicicletă
– Cea mai tare bătaie cu apă
– Artă modernă
– Battle Dance
– Treasure Hunt

De asemenea te așteptăm la afterparty-ul nostru SPOT în data de 29 august, joi, în Atmosphere The Club.

Dorim să aducem Bistriței un eveniment de calitate și ceva nemaivăzut până acum în acest minunat oraș!

Te invităm să dai LIKE paginii de Facebook unde vei afla mai multe detalii

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0