Anexa unei cabane din Bistrița a fost distrusă într-un incendiu

HomeEveniment

Anexa unei cabane din Bistrița a fost distrusă într-un incendiu


O anexă a unei cabane din municipiul Bistrița a fost distrusă aproape în totalitate în urma unui incendiu, a anunțat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, incendiul s-a produs pe strada Valea Însorită din Bistrița, la fața locului fiind direcționate trei echipaje de pompieri cu autospeciale de lucru cu apă și spumă. Când au ajuns la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o anexă care aparținea unei cabane. Aceasta era compusă […]O anexă a unei cabane din municipiul Bistrița a fost distrusă aproape în totalitate în urma unui incendiu, a anunțat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, incendiul s-a produs pe strada Valea Însorită din Bistrița, la fața locului fiind direcționate trei echipaje de pompieri cu autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Când au ajuns la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o anexă care aparținea unei cabane. Aceasta era compusă dintr-o piscină, o sală de forță personală și o bucătărie de vară.

Cu toate că pompierii au intervenit rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului, flăcările au distrus anexa în proporție de aproximativ 90%.

Pompierii au reușit să împiedice extinderea incendiului la casa de locuit care era amplasată în apropiere.

ISU Bistrița-Năsăud urmează să stabilească și cauza probabilă a incendiului.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0