FOTO: Incendiu la Ilva Mare. Arde o hală și flăcările s-au extins și la alte anexe gospodărești

HomeEveniment

FOTO: Incendiu la Ilva Mare. Arde o hală și flăcările s-au extins și la alte anexe gospodărești

O hală din localitatea Ilva Mare a fost cuprinsă, luni dimineața, de flăcări, la locul incendiului fiind solicitată intervenția pompierilor pentr


O hală din localitatea Ilva Mare a fost cuprinsă, luni dimineața, de flăcări, la locul incendiului fiind solicitată intervenția pompierilor pentru a stinge focul. Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi și un ehcipaj SMURD de prim ajutor au intervenit la locul solicitării. Când au ajuns la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 mp, la o hală din lemn acoperită cu tablă. Incendiul era în faza de ardere […]O hală din localitatea Ilva Mare a fost cuprinsă, luni dimineața, de flăcări, la locul incendiului fiind solicitată intervenția pompierilor pentru a stinge focul.

Două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi și un ehcipaj SMURD de prim ajutor au intervenit la locul solicitării.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 mp, la o hală din lemn acoperită cu tablă. Incendiul era în faza de ardere generalizată, flăcările cuprinzând și alte anexe gospodărești situate în apropiere.

Intervenția pomierilor este în plină desfășurare, lucrându-se pentru stingerea tuturor focarelor.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0