Barmaniță, amendată de jandarmi cu 2.000 de lei! Care a fost motivul

HomeUltimele stiri

Barmaniță, amendată de jandarmi cu 2.000 de lei! Care a fost motivul

O femeie, barman la o unitate de alimentație publică din zona Gării din municipiul Bistrița a fost susprinsă de jandarmi în timp ce a servit un clien

O femeie, barman la o unitate de alimentație publică din zona Gării din municipiul Bistrița a fost susprinsă de jandarmi în timp ce a servit un client în interiorul localului, cu toate că în această perioadă nu este permis acest lucru. Persoana în cauză a fost sancționată cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor stabilite potrivit art. 5, alin. 3, lit. f, privind suspendarea temporară a activității acestor operatori economici.

Operatorii economici trebuie să cunoască faptul că în această perioadă nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, (conform art. 6, pct. 7, H.G. nr 3 din 13.01.2021).

De asemenea, la acest sfârșit de săptămână a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 502 locații. În perioada menționată au fost aplicate sancțiuni privind nerespectarea Legii nr. 61 din 1991, actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Au fost aplicate în total 186 de sancțiuni, astfel: 28 de amenzi în valoare de 10.600 și 158 de avertismente scrise.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.

Articolul Barmaniță, amendată de jandarmi cu 2.000 de lei! Care a fost motivul apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0